Het Ceiling America Systeem

Het systeem van Ceiling America reinigt verschillende soorten oppervlakken, hoewel we gespecialiseerd zijn in plafondoppervlakken. De plafondindustrie kent maar weinig concurrentie en heeft een hoge winstmarge omdat onze concurrenten industriële bedrijven zijn die plafonds vervangen of verven. De kosten van het schoonmaken van een plafond liggen ongeveer 90% lager dan vervanging en 60% lager dan schilderen. Wat 2 dagen kost om een plafond te vervangen en 1 dag om geschilderd te worden, kan met ons systeem in enkele uren. Onze techniek zal u geld en tijd besparen.

 

Kwaliteit, Waarde, Prestaties

Bij Ceiling America International realiseren we ons dat de test die elk schoonmaakbedrijf moet doorstaan, de vraag is of de waarde van de dienstverlening de kosten waard is. Daarom is het ons doel om de hoogste kwaliteit te bieden, de meest up-to-date, professionele dienstverlening voor het schoonmaken van plafonds en wanden tegen de best mogelijke prijs. Ceiling America International zal elk schoonmaakprogramma op uw individuele behoeften afstemmen, zodat u verzekerd bent van een betere waarde voor uw geld. Bij Ceiling America International betaalt u alleen voor de schoonmaakdiensten die u wilt. De CAI® eigenaars/exploitanten zijn toegewijd aan het op permanente en consistente basis leveren van een betrouwbare dienstverlening.

 

Het CAI® Proces
Wat is de definitie van "schoon"?

Vraag het aan 100 mensen en je zult waarschijnlijk 100 verschillende antwoorden krijgen. Bij Ceiling America International hoor je altijd maar één antwoord:

"Het Is Alleen Schoon Als Ons Proces Zegt Dat Het Schoon Is."

 

De hoogste winst in de schoonmaakbranche en geen concurrentie

Het hebben van een Ceiling America International dealerschap staat voor een unieke investeringsmogelijkheid. Ceiling America Dealers genieten van de hoogste winst in de schoonmaakbranche, 400% winstmarges; u zult dat in uw eerste opdracht meemaken. Geen concurrentie. Onze Dealers of "Partners in Winst" hebben voordelen ten opzichte van de concurrentie, omdat ze nu een nieuwe en unieke service kunnen bieden.

 

Communicatie
Ceiling America staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u via per telefoon, e-mail, Skype en per post te helpen met alle schoonmaakprocedures. Het meertalige personeel op onze regionale kantoren is bereid om direct hulp te bieden aan klanten.

 

Klanttevredenheid
Ceiling America geeft een professionele touch aan de schoonmaakbranche door u een goed opgeleide eigenaar van een dealerschap bedrijf te leveren dat zich richt op klantwaardering en beschikt over de houding, de wens en de vastberadenheid om de superieure kwaliteit van het schoonmaken van plafonds en wanden, die u nodig heeft voor uw bedrijf, op peil te houden.

 

Training en ondersteuning
Ceiling America International biedt een aanvullende opleiding op uw hoofdkantoor, een aanvullende technische en verkoopmarketing ondersteuning voor de medewerkers op uw hoofdkantoor en werkplekken, wereldwijde distributie van producten en helemaal gratis permanente ondersteuning door de alle meertalige experts van Ceiling America International.

 

We zijn er klaar voor
Bij Ceiling America staan we klaar om onze kennis en ervaring vandaag voor u aan het werk te zetten. Wij verwelkomen de mogelijkheid om uw behoefte aan schoonmaak en onderhoud te onderzoeken en een voorstel in te dienen voor onze professionele diensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en offerte.

 

Hier zijn een paar reacties van onze klanten:

 

“Het beste commerciële schoonmaakbedrijf dat we ooit hebben gehad, en we hebben te veel gehad om ze allemaal te onthouden.” .....McDonalds

 

" Wij bedanken u en uw mensen voor het geweldige herstelwerk van de plafonds in onze showroom en verkoopkantoren. Uw manier van schoonmaken van onze akoestische plafondtegels doet ze er als nieuw uitzien voor een fractie van de kosten van het alternatief om ze te schilderen of te vervangen "....Cadillac Dealerschap

 

" Namens iedereen van het Coca Cola Team, wil ik u bedanken voor het professionele werk dat jullie hebben gedaan. De wanden en plafonds in onze fabriek waren meer dan 25 jaar niet schoongemaakt. Ze waren verkleurd door water en rook, en natuurlijk door vet. Uw mensen kwamen op een zaterdag, hebben alles schoongemaakt en toen we op maandag binnenkwamen leek het weer gloednieuw".... Coca Cola

 

" Ik wil u graag laten weten wat voor een geweldige job uw bedrijf heeft gedaan. Het plafond, de wanden en de gevels die uw mensen hebben schoongemaakt bij onze restaurants zien er weer supernieuw uit. De managers en de operations managers van de restaurants en ikzelf zijn erg onder de indruk van de professionele resultaten. Uw systeem bespaarde ons tijd en geld, en we waarderen dat echt. Ik zou uw bedrijf bij iedereen willen aanbevelen." ....KFC

 

Waarom zou u Ceiling America International kiezen als uw commerciële schoonmaakpartner?

Hoe wordt je een CAI® klant.

 

FRANÇAIS

Português