Wie we zijn

Ceiling America International is een wereldwijd bedrijf dat met 40 jaar kennis in de dienstverleningsindustrie klanten en gemeenschappen bedient. Ons product wordt erkend als toonaangevende fabrikant van de allerbeste ecologische "Groene" producten in Amerika. De producten van Ceiling America International worden gemaakt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, we hebben onze producten naar meer dan 100 landen in de VS, Europa, Afrika en Azië verkocht en verscheept. We hebben een uniek groen reinigingssysteem ontwikkeld om plafonds en wanden schoon te maken. We hebben het schoonmaken gemakkelijker, efficiënter en minder schadelijk voor het milieu gemaakt. Enkele van onze klanten zijn de Sheraton Hotels, Hilton Hotels, Holiday Inn, Honda, Toyota, Mercedes Benz, KFC, Costco, McDonald's, Wendy's, Burger King, Pizza Hut en Domino's, John Deere, 3M, Starbucks, en nog vele anderen.

 

"Ik wil u alleen maar even vertellen wat een geweldig werk uw bedrijf heeft gedaan. Het plafond, de wanden en de gevels die uw mensen in onze restaurants hebben schoongemaakt zien er weer super nieuw uit. De restaurant managers" KFC

Wat we doen

Vieze, lelijke en onhygiënische plafonds vind je overal en dat is een serieus probleem. Meestal vervangen of schilderen de eigenaars van een gebouw hun plafonds, omdat ze niet beseffen dat hun plafonds ook schoongemaakt kunnen worden. Met ons nieuwe proces kunnen wij onze klanten een eenvoudige oplossing bieden om hen te helpen de meest kosteneffectieve, milieubewuste oplossing voor de noodzaak tot herstel van hun plafond te vinden. Verder kunnen onze klanten met onze Dust Shield meer geld besparen door te voorkomen dat de plafonds en wanden in de toekomst vuil worden en ze langer te beschermen. Ceiling America International ontwikkelde gepatenteerde groene schoonmaakmiddelen om hun potentiële klanten wereldwijd van dienst te zijn bij het schoonmaken en herstellen van plafonds en wanden.

Bij Ceiling America International is het schoonmaken van plafonds en wanden onze business. Dat is wat we doen (en we doen het heel vaak), en we zijn er echt goed in. Wij helpen onze klanten hun plafond schoon, helderder, ontgeurd en ontsmet te houden, en de levensduur van hun plafond te verlengen voor 90% minder dan de vervangingskosten, en 60% minder dan de gemiddelde kosten om het te schilderen. Waar het drie dagen duurt om een plafond te vervangen en één dag om het te verven, daar kan het met ons systeem binnen enkele uren worden hersteld. Ons bedrijf werkt rondom het programma van de klant, zodat er vrijwel geen verstoring van hun normale zakelijke cyclus of planning is.

Onze Missieverklaring

We streven ernaar om te voldoen aan de hoogste verwachtingsniveaus van onze klanten en zijn continu bezig  met het verbeteren van onze producten en diensten om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

 

1/42

Meer dan 40 jaar kennis van de dienstverleningsindustrie en 100 locaties wereldwijd

Stel uw medewerkers en klanten niet bloot aan lelijke, onhygiënische plafonds en bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. 

Onze Missieverklaring

We streven ernaar om te voldoen aan de hoogste verwachtingsniveaus van onze klanten en zijn continu bezig  met het verbeteren van onze producten en diensten om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

FRANÇAIS

Português