Stel uw medewerkers en klanten niet bloot aan lelijke, onhygiënische plafonds en bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

 

Vieze, lelijke en onhygiënische plafonds vind je overal en dat is een serieus probleem. Meestal vervangen of schilderen de eigenaars van een gebouw hun plafonds, omdat ze niet beseffen dat hun plafonds ook schoongemaakt kunnen worden. Met ons nieuwe proces kunnen wij onze klanten een eenvoudige oplossing bieden om hen te helpen de meest kosteneffectieve, milieubewuste oplossing voor de noodzaak tot herstel van hun plafond te vinden. Verder kunnen onze klanten met onze Dust Shield meer geld besparen door te voorkomen dat de plafonds en wanden in de toekomst vuil worden en ze langer te beschermen. Ceiling America International ontwikkelde gepatenteerde groene schoonmaakmiddelen om hun potentiële klanten wereldwijd van dienst te zijn bij het schoonmaken en herstellen van plafonds en wanden.

Plafonds en wanden schoonmaken behoort deel uit te maken van het schoonmaakonderhoud van uw bedrijf. U moet de wanden voor het schilderen ook schoon maken, zodat primer en verf goed kunnen hechten. Of u wilt gaan schilderen of gewoon op zoek bent naar professionele schoonmakers, de Ceiling America dealers kunnen u helpen.

Plafonds en wanden worden blootgesteld aan vuil en stof, huidschilfers van huisdieren, bakolie en vet, sigarettenrook, en andere verontreinigingen. Uw verwarming en airconditioning systeem kan deze verontreinigingen door uw hele bedrijf verspreiden.

Met behulp van de beproefde en door de industrie goedgekeurde stappen van het Ceiling America Systeem, samen met onze eigen gepatenteerde schoonmaakmiddelen en methoden, zullen uw plafonds en wanden worden hersteld zonder ze opnieuw te hoeven schilderen of afwerken en helpen om het gehele pand weer fris te laten ruiken.

Wij kunnen uw plafond en wanden schoonmaken voor 90% minder dan om ze te vervangen en 50% goedkoper dan ze schilderen en wat bij een plafond 2 dagen duurt om ze te vervangen en 1 dag om ze te schilderen, kunnen ze met ons systeem in een paar uur worden schoongemaakt.

 

 

Schone Plafonds in 2 Eenvoudige Stappen:

1. Spray ze

2. Laat ze drogen

We brengen de juiste mix van onze eigen oplossingen aan. Dit mengsel veroorzaakt een

wijziging in de moleculaire structuur van het vuil, terwijl het geen schade aan het oppervlak

van plafond of wand veroorzaakt.

·  Geen Verstoring in de Werkzaamheden van klanten

·  Geen Schade aan plafonds of wanden

·  Geen Rommel

·  Geen Luchtjes die blijven hangen

·  Verbazend Snel en Effectief

 

Services

FRANÇAIS

Português