Dealerschappen & Distributeurschappen

WERELDWIJD DEALERSCHAPPEN BESCHIKBAAR:

 

Het hebben van een Ceiling America International dealerschap betekent unieke investeringsmogelijkheden.

Toekomstige Ceiling America International Dealers zullen de mogelijkheid krijgen tot het behalen van de hoogste winst in de schoonmaakbranche, lage concurrentie, de exclusiviteit van onze eigen groene producten en systemen, trainingen op uw hoofdkantoor, technische en verkoopmarketing ondersteuning aan medewerkers op uw hoofdkantoor en op de werkplek, gegarandeerde investeringen, terugkerende opdrachten door het bijhouden van klantgegevens, wereldwijde distributie van producten en volledig gratis blijvende ondersteuning die beschikbaar is in meerdere talen. Als u geïnteresseerd bent om distributeur te worden voor onze CAI schoonmaakmiddelen, dan nodigen wij u uit om de aanvraag voor het distributeurschap hieronder in te vullen.

 

WERELDWIJD DISTRIBUTEURSCHAPPEN  BESCHIKBAAR:

 

Wij bieden Distributeurschappen aan aan gekwalificeerde bedrijven die in staat zijn om aan de grote vraag naar onze producten over de hele wereld te voldoen.

Geweldige kansen voor de exclusieve Distributeurs:

                   * Vele mogelijkheden in de markt - een breed scala aan industrieën en toepassingen.

                   * Groene, stralend schone technologie.

Ons programma voor distributeurs geeft u de exclusiviteit van verkoop, deelname aan onze International Accounts Programma's, voorkeursprijsstelling van producten en nog meer. Bij uw distributeurschap is een zeer royale "start-up" productinventaris inbegrepen. Als u geïnteresseerd bent in een distributeurschap voor onze CAI schoonmaakmiddelen, dan nodigen wij u uit om de aanvraag voor het distributeurschap hieronder invullen.

 

 

…..“ Ik had mijn twijfels over het succes van het systeem van CAI in mijn land; Ceiling America International gegarandeerde echter schriftelijk mijn succes”……Adam Salvolski

 

…..” Ik had mijn investering met winst terug één maand nadat ik begon met het gebruiken van het Ceiling America Systeem”……Sforsa Cesare

 

…..” Er zijn miljoenen vuile plafonds en wanden in mijn stad en geen van mijn concurrenten kunnen ze herstellen, en nadat ik het Ceiling America Systeem kreeg ben ik de enige die dat soort diensten kan aanbieden. Ik ben super tevreden met het Ceiling America Systeem”

….. Mario

 

…..” De hoge winstmarges van deze business heeft ons in staat gesteld om ons bedrijf te laten groeien en elke dag te blijven groeien”

…..Mariana F.

 

…..” Sinds we het Ceiling America Systeem hebben gebruikt behalen we positieve resultaten vanwege de efficiëntie van hun producten, wat veel van de problemen waar we in het verleden mee geconfronteerd werden heeft opgelost, vooral dat zij overal een oplossingen voor hebben helpt heel erg ”….Dany Semaan

 

…..” Het is een Gelddrukkerij”. ….., Abby Hildelbrand

FRANÇAIS

Português